20 Şubat 2016 Cumartesi

Büyük Efes Sanat Günleri
Açılışına Büyük İlgi

"Büyük Efes Sanat Günleri" açılışı kokteyli İzmir' de bulunan sanatçı, galeri, üniversite ve sanat severleri bir araya getirdi. 18 Şubat günü yapılan açılışta koreografisi Fırat Neziroğlu' na ait olan, Modern Dans Lab' ın "4 Mevsim" adlı dans gösterisi büyük ilgi gördü. 
Swissôtel Büyük Efes’in 800’ü aşkın sanat eserinin yer aldığı koleksiyonun yeni üyeleri, Turner Ödül’lü ünlü İngiliz Heykeltraş Antony Gromley’in “TIP” adlı heykeli, Server Demirtaş’ın “KORO” ve Varol Topaç’ın “BİR-LİK” isimli kinetik sanat eserleri ise sanat günleri çerçevesinde sanat severlerle, Swissôtel’in bünyesinde ilk kez, buluştu.   



Birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı Büyük Efes Sanat Günleri çerçevesinde 19 Şubat Cuma günü Mekan Antidepresanat' ta da Özlem Yörük sergi açılışı gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu sergi 11 Mart tarihine kadar devam edecek. Ayrıca program dahilinde 21 Şubat Pazar günü saat 14:00' de "Özlem Yörük ve Sanatı Üzerine" söyleşi yine Mekan Antidepresanat' ta sanatçının eserleri arasında gerçekleştirilecek. 

19 - 21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Büyük Efes Sanat Günleri' ni kaçırmamanızı öneririz.